How do you know

Nu är min frukost färdigäten, och som ni vet är frukosten min absoluta favoritmåltid. Äter min standard soyghurt med bär och granola, samt min smoothie. Åt ju bara min smoothie innan, men viktigt att göra på morgonen är att tugga för att få igång matsmältningen. Detta är alltså för att det bra ingredienserrna i smoothien faktiskt ska ge någon vara till någon nytta. Så börja dagen med att tugga, vilket jag gör då med soyghurten och granolan, innan man häller i sig den goda smoothien. Tips! 




Nu ska jag åka och hämta syrran i stan, har suttit och njutit av frukosten framför brasan med mamma. Så nu är det dags att fortsätta dagen. Har lite ärenden jag ska fixa, som syrran får hänga med på, innan jag ska dra mig till kontoret för städningen. Hinner åka hem inom för en snabbdusch innan jag möter upp pappa i stan för en fika. Längesen jag spenderade tid med honom så det ska bli väldigt mysigt.

Därefter möter jag upp furri för en mysig kväll i Helsingborg. Om det blir myskväll, fika eller promenad är en bra fråga, men är öppen för det mesta ikväll så det blir garanterad en perfekt torsdag!